Поръчки и доставки - Моята Ферма - Близо до Вас!

Поръчки и доставки

Ние се грижим за вашия комфорт и удобство.

Как?

Избирате продукти докато си почивате, по всяко време на денонощието.
Постоянно сте информирани за нови продукти,цени,промоции само с няколко клика на компютъра или телефоноа. Доставяме в удобно за вас време до вашата врата.
Спестяваме ви обикаляне, паркиране, редене по опашки, носене на торби и губене на време.

Как да поръчам и ако се наложи да направя справка за някои продукти?

Поръчки се приемат на уебсайта, а справки, при възникнали въпорси по телефонаили чрез електронна поща– както е по-удобно за Вас!

е-МагазинЕ-магазин 0895 344 544

За да поръчате трябва да се регистрирате на сайта. Така получавате собствен профил, който ви улеснява при последващи поръчки. Няма да ви се налага всеки път да въвеждате данни, но по всяко време може да ги актуализирате ако се налага. След като получим вашата поръчка ще я обработим и ще се свържем с вас за потвърждение и уточнение за ден и час на доставка. Сумата, която се изписва в момента на поръчване е ориентировъчна, тъй като някои стоки са с приблизителен грамаж. При подготвяне на поръчката се измерва точния грамаж на продукта и сумата се изчислява с точност. Понякога се случва даден продукт да се изчерпа от момента на поръчване до момента на обработка. Ако това се случи ще се свържем с вас да го уточним.
Получавате доставката на следващия ден (с изключение на продукти, които се доставят в определени дни, за да са пресни)
Посочените срокове за доставка важат само за продукти, които са в наличност.

Как става доставката?

Извършването става чрез куриерска фирма или лично от наш служител със служебен транспорт, регистриран за извършване на тази дейност.
Поръчките се предават на посочения от вас адрес. Когато доставчика пристигне на адреса се свързва с вас, за да ви предаде поръчката. Максималното време, което може да ви изчака е 10 мин. след като ви позвъни.
Когато поръчвате на електронния ни магазин имате опция без доставка, а взимане от магазина в рамките на работното време.

Кога доставяме?

Доставяме всеки делничен ден!

Поръчките получени до 16:00 ч. се обработват за следващия ден, а тези след 16:00 ч. остават за през ден. Въпреки това, ако има възможност ще направим всичко по силите ни да Ви ги доставим веднага, стига да попадат по вече определения маршрут.

При поръчка през сайта моля оставяйте телефон за обратна връзка, за да Ви се обадим и уточним конкретен ден и час за доставката.

Къде доставяме?

Към днешна дата доставяме на територията на гр. София, на територията на гр. Пловдив с условията за цена на доставка. Детайлно описание на всичи населени места които обслужваме можете да намерите тук.

Доставки извън описание населени места се изпращат по желана от Вас куриерска служба с наложен платеж за сметка на клиента!

Как мога да платя?

За Ваше удобство приемаме плащане в брой, с дебитна или кредитна карта, както и купони за храна.

Заплащането става в момента на доставка!

В случай, че искате да платите с дебитна или кредитна карта, трябва да го отбележите при поръчката, за да може нашият доставчик да носи със себе си ПОС терминал.

Рекламации

След като си получите поръчката я прегледайте. Ако не отговаря на това, което сте си поръчали се свържете с нас.
Поемаме отговорност да разрешим всеки възникнал проблем до пълното ви удовлетворение.

 

Пълното описание на цените ни за доставка, можете да видите тук!

  • Доставки извън София или Пловдив се изпращат по желана от Вас куриерска служба с наложен платеж за сметка на клиента!
  • При промяна на адреса или часа за доставка в деня на тръгване към посочения адрес се заплаща допълнителна такса от 5 лв.
  • При желание за доставка след часовия диапазон, в който доставяме (14ч – 18.30ч ) доставката се заплаща 10 лв независимо от сумата на вашата поръчка.