Качество - Моята Ферма - Близо до Вас!

Качество

Как подбираме фермите?

Намираме малки и средни български производители чрез препоръки от наши клиенти, партньори и консултанти.
Посещаваме ги на място, виждаме къде и как работят и опитваме продуктите им, държим на вкуса и качеството.
Договаряме се да произвеждат продукти специално за Моята Ферма с изискваното от нас качество, което проверяваме периодично.

Защо пазаруването он-лайн гарантира по-пресни продукти?

Предлагаме на клиентите си богата гама от качествена храна на отлични цени. Гаранцията за качество е тя да е натурална, прясна и свежа. За да осигурим максимално пресни продукти, те пристигат до логистичния ни магазин, селектират се, пакетират се и се доставят до клиентите в същия ден. Нищо не застоява, защото се обработват само по заявките за деня.
Суровото прясно мляко е издоено в деня, в който ви го доставяме, а киселото мляко е подквасено предния ден.
Месото, което предлагаме е съвсем прясно, защото не се задържа при нас. Доставяме само количеството по заявените поръчки за съответния ден.
Плодовете и зеленчуците набавяме всекидневно и директно се разпределят по поръчките.

Защо да изберете продукти от нас?

Защото вярваме,че високото качество на храна е здраве, а то е високо качество на живот. Затова не правим компромис при избора на производители и тяхната продукция.
Снабдяваме и предлагаме само натурална и чиста храна, без химикали, консерванти и подобрители, произведена от естествени суровини.
Подбрали сме месо и месни продукти от животни отглеждани свободно и хранени с естествена храна.
Млечните продукти са изцяло натурални, приготвени от чисто фермерско мляко.
Плодовете и зеленчуците са отглеждани върху чиста почва, без торове, узрели естествено под слънчевите лъчи.
Хлябът е най-свещената храна, затова сме се доверили на производител, за който правенето на хляб е ритуал. Опитали веднъж жив хляб, приготвен с любов, висококачествено зърно и жив квас ще усетите вкуса на истинския български хляб.

Защо гарантираме за качество?

Закупили сме уред, с който тестваме всеки продукт влезнал в магазина. Плодовете, зеленчуците и месото се проверяват за нитрати и химикали. За продуктите, които не можем да проверим с уреда изискваме търговски документ от производителя, гарантиращ качеството и произхода на използваната суровина.Ако е наложително прибягваме до лаборатории. Огледали сме фермите, от които снабдяваме и производствения процес.Така селектирахме производители, чиято храна отговаря на стандартите за качество и натуралност.

Как транспортираме?

Тъй като някои храни изискват поддържане на определена постоянна температура използваме собствен хладилен транспорт, с който зареждаме директно от фермите.
Стараем се всяка храна доставена до магазина да бъде доставена до вашата врата в същия ден. Така сме сигурни, че получавате пресни и свежи продукти.

Как съхраняваме нашите продукти?

Спазваме всички стандарти за съхранение на хранителни продукти. Има отделно определено място за сухи храни, за плодове и зеленчуци и хладилници за месо и
млечни продукти. Така ги предпазваме от смачкване и взаимодействие. Всяка група храни съхраняваме в отделен хладилник. Налагаме и контрол за поддържане на
задължителната постоянна температура. Всекидневно следим и отчитаме термометрите. Опаковаме внимателно продуктите като се стараем да избегнем смачкване или разтичане.