Рецепти

  • teleshko sas sini slivi Крехко телешко със сини сливи - Пловдив е считан за кулинарната столица на България. Тук от векове живеят различни етноси и всеки е оставил своя кулинарен отпечатък. Пловдивската кухня съчетава вкусове от цял свят, затова е уникална. Ще ви представим типично за Пловдив ястие и особено
    Read More
  • Телешко Телешко – печено основна рецепта - Телешкото месо е пръв приятел на организма. Причината се крие в умереното му съдържание на мазнини и голямото съдържание на витамин В12. Вижте нашето предложение за приготвянето му.           Продукти: 1-1,5 кг. телешко месо (плешка) 1
    Read More
  • panirana bamia Панирана бамя – невероятно вкусно мезе за всяко питие - Опитвали ли сте панирана бамя? Не сте и предполагали колко бързо и вкусно може да приготвите бамя. Препоръчваме Ви да опитате нашата рецепта, неотнемаща време, подходяща както за мезе така и за чудесна гарнитура към всяко ястие. Необходими продукти: 1
    Read More
  • мусака Мусака с паста и кайма - Обичате ли мусака? А паста? Ето нашето комбинирано предложение за вас, приготвено само с чисти и натурални продукти. Мусаката е изключително вкусно и леко ястие.   Продукти за мусаката: 500 гр. паста – макарони 500 гр. свинска кайма 350 мл.
    Read More
  • шницел Панирани шницели от свински флейки - Чудите се какво да сготвите набързо? Ще ви улесним с нашето предложение. Бързи шницели от свински флейки Продукти: 1 кг. свински флейки 3 бр. домашни яйца 3 с.л. галета зехтин черен пипер хималайска сол Начин на приготвяне: Начукайте флейките и
    Read More
  • Сладкиш с моркови и захар мусковадо - Ако обичате вкуса на карамела ви предлагаме да опитате сладкиш със захар мусковадо. Вкусен и полезен, опитате ли го веднъж не можете да спрете да ядете. Сладкиш Необходими продукти: 1 1/2 ч.ч. брашно 2 яйца 1 ч.ч. настъргани моркови 3/4
    Read More
  • тръбни кости Защо бульона от телешки кости е супер храна? - Знаете ли как да си направите домашен костен бульон?   Продукти: 2 кг. телешки кости от пасищно животно 8 л. вода малко оцет За подсилване на вкуса: целина пащърнак моркови лук   Приготвяне: Кокалите се заливат с водата във висока
    Read More
  • свинско джоланче в гювеч Крехко джоланче със зеленчуци в гювеч - Крехко джоланче Свинското е едно от най-употребяваните меса у нас. Любимо на мнозина – чистото и натурално свинско месо е просто незаменимо. Добре приготвено с подходящите зеленчуци и подправки прясното свинско месо носи безброй ползи на организма.   Ето нашето
    Read More
  • nadenichki Домашна наденица на скара - Домашна наденица Имаме едно предложение за вас домашна наденица приготвена от натурално свинско месо и натурални подправки. Лято е, какво по хубаво от срещи с приятели, излети и почивки. А за да са изпълнени с приятни емоции е нужна качествена,
    Read More
  • Маринован свински стек на скара - Стек Стек е всяко парче месо не начуквано. Предлагаме ви една рецепта за стек на скара, който може да приготвите от врат или котлет, зависи от предпочитанието.   Продукти: 5 бр. свински врат или котлет     За маринатата: 1/2
    Read More
  • Задушени пъдпъдъци със зеленчуци - Месото от пъдпъдък е едно от най-чистите меса. По отношение на мазнините и аминокиселините е балансирано, а по хранителни и вкусови качества превъзхожда пилешкото. С пъдпъдъци може да приготвите голямо разнообразие от ястия. Предлагаме ви нашата изпитана, лесна и вкусна
    Read More
  • Крем карамел с биволско мляко - Крем карамел Знаете ли кой е любимият десерт на българите? Крем карамел разбира се – нежна текстура, вкусна коричка и карамелен сос. Предлагаме ви да опитате по различна рецепта, а именно с прясно биволско мляко. Вкусът на крем карамел с
    Read More
  • сангрия с праскова Освежаваща сангрия с праскови - Сангрия Предлагаме ви да опитате тази лятна, разхлаждаща напитка, която ще ви пренесе по бреговете на Испания. Колкото повече отпивате от нея, толкова повече ще ви обсеби със вкуса си. За вкусната сангрия са ви нужни качествено вино и свежи
    Read More
  • Щрудел с готови кори и кайсии - Необходими продукти: 1 пакет ръчно точени чипровски кори 1 кг. ароматни кайсии 100 гр бисквити по желание 1 ч.ч. захар 70 гр. истинско краве масло 1 с. л. канела 60 гр. стафиди 3 с.л. пудра захар Приготвяне: Кайсиите се нарязват
    Read More
  • Оцет с мед и ябълкаОцет с мед Защо да пием ябълков оцет с мед всяка сутрин? - Защо да пием ябълков оцет с мед всяка сутрин? В днешно време сме подложени на стрес, а храната, с която се храним увеличава киселинността на нашия организъм. Тази комбинация се отразява негативно на нашето здраве. Покачва се нивото на рН
    Read More

Салати

 

Предястия

 

Сосове

 

Основни

 

Десерти