Рецепти - Моята Ферма - Близо до Вас!

Рецепти

  • крем супа от авокадо Крем супа от авокадо - Какво по-хубаво за хапване през студените месеци от лека и приятна крем-супа? Рецептата за крем-супа от авокадо ще ви даде идея за лесен и полезен обяд или бърза вечеря! Необходими продукти: авокадо – 2 бр лимонов сок – 2 с.
    Read More
  • Пловдивски бумбар Пловдивски бумбар - Пловдивски бумбар Необходими продукти: 2 кг свински сърца 2 кг свински бял дроб 300 г осмянка (месо от корема на прасето) 1 кг ориз 5-6 глави ситно нарязан праз джоджен, черен пипер, сол 3 кг свински черва Начин на приготвяне
    Read More
  • палачинки Вкусни палачинки за закуска! - Какво ни е необходимо: домашни яйца – 2 бр. натурално прясно мляко – около 400 мл истинско брашно – 2 ч.чаши натурална сол – на вкус олио/зехгин – 2-3 с.л. Начин на приготвяне: В дълбока купа разчупете яйцата. Разбийте със
    Read More
  • leshta Крем супа от леща -   Обичате ли така полезната леща? Ако да , то ето ви я представена в малко по различен, много вкусен вариант. Крем супа от леща Продукти: 250 гр леща 1 глава лук, 100 гр целина 2 моркова 8 скилидки чесън
    Read More
  • kiuftenca Кюфтенца от кестени - Ето, че се появиха и вкусните кестени. Освен традиционните печени и варени ви даваме идея за едно различно предястие или мезе. Кюфтенца от кестени Продукти: 1 кг кестени 1 с.л. масло 1 жълтък 100 гр галета олио за пържене Начин
    Read More
  • Пълнена тиква със заек Печен заек със зеленчуци в тиква - Решихме да ви споделим една изключително вкусна и подходяща за сезона рецепта, изпробвана от нас. Печен заек със зеленчуци в тиква Продукти: 1 бяла тиква 2 кг заек 2 гл лук 4 моркова 1 гл чесън червени чушки масло черен
    Read More
  • carska turshia Царска туршия - Няма трапеза, на която да не присъства царицата на туршиите, приготвена с най-полезните и вкусни зеленчуци. Царска туршия             Продукти: 3 кг червени камби 2 бр целина 2 кг моркови 3 кг карфиол 1,5 л
    Read More
  • teleshko sas sini slivi Крехко телешко със сини сливи - Пловдив е считан за кулинарната столица на България. Тук от векове живеят различни етноси и всеки е оставил своя кулинарен отпечатък. Пловдивската кухня съчетава вкусове от цял свят, затова е уникална. Ще ви представим типично за Пловдив ястие и особено
    Read More
  • Телешко Телешко – печено основна рецепта - Телешкото месо е пръв приятел на организма. Причината се крие в умереното му съдържание на мазнини и голямото съдържание на витамин В12. Вижте нашето предложение за приготвянето му.           Продукти: 1-1,5 кг. телешко месо (плешка) 1
    Read More
  • panirana bamia Панирана бамя – невероятно вкусно мезе за всяко питие - Опитвали ли сте панирана бамя? Не сте и предполагали колко бързо и вкусно може да приготвите бамя. Препоръчваме Ви да опитате нашата рецепта, неотнемаща време, подходяща както за мезе така и за чудесна гарнитура към всяко ястие. Необходими продукти: 1
    Read More
  • мусака Мусака с паста и кайма - Обичате ли мусака? А паста? Ето нашето комбинирано предложение за вас, приготвено само с чисти и натурални продукти. Мусаката е изключително вкусно и леко ястие.   Продукти за мусаката: 500 гр. паста – макарони 500 гр. свинска кайма 350 мл.
    Read More
  • шницел Панирани шницели от свински флейки - Чудите се какво да сготвите набързо? Ще ви улесним с нашето предложение. Бързи шницели от свински флейки Продукти: 1 кг. свински флейки 3 бр. домашни яйца 3 с.л. галета зехтин черен пипер хималайска сол Начин на приготвяне: Начукайте флейките и
    Read More
  • Сладкиш с моркови и захар мусковадо - Ако обичате вкуса на карамела ви предлагаме да опитате сладкиш със захар мусковадо. Вкусен и полезен, опитате ли го веднъж не можете да спрете да ядете. Сладкиш Необходими продукти: 1 1/2 ч.ч. брашно 2 яйца 1 ч.ч. настъргани моркови 3/4
    Read More
  • тръбни кости Защо бульона от телешки кости е супер храна? - Знаете ли как да си направите домашен костен бульон?   Продукти: 2 кг. телешки кости от пасищно животно 8 л. вода малко оцет За подсилване на вкуса: целина пащърнак моркови лук   Приготвяне: Кокалите се заливат с водата във висока
    Read More
  • свинско джоланче в гювеч Крехко джоланче със зеленчуци в гювеч - Крехко джоланче Свинското е едно от най-употребяваните меса у нас. Любимо на мнозина – чистото и натурално свинско месо е просто незаменимо. Добре приготвено с подходящите зеленчуци и подправки прясното свинско месо носи безброй ползи на организма.   Ето нашето
    Read More

Салати

 

Предястия

 

Сосове

 

Основни

 

Десерти