Пролетна салата с кус кус, левурда и магданоз - Моята Ферма - Близо до Вас!

Пролетна салата с кус кус, левурда и магданоз

Автор: Ньота Славова
[fbsharelike]
photoПродукти:
300 гр кус кус (тип марокански кус кус)
2 едри домата
1 връзка левурда
1 връзка магданоз
1 чаша царевица
зехтин
щипка сол
щипка черен пипер
сокът на един лимон
Заливаме кус куса с 3 чаени чаши вряла вода и разбъркваме добре, за да поеме. Ако ви се стори все още твърд и хрупкав, може да добавите още вода. След това добавяте нарязаните на дребно магданоз, левурда, домати, както и останалите продукти. Зехтинът се слага най-накрая, за да може кукс кусът да поеме първо вкусовете на всички продукти. В този конкретен случай съм сложила и чаша царевица, вие може да добавите червена или зелена чушка, риба тон.
Наистина можете да постигнете много богат вкус в зависимост от вашите вкусови предпочитания!