Партньори - Моята Ферма - Близо до Вас!

Партньори

Mix of Figs Logo-07 smallMix of Figs е иновативен веган ресторант в София, предлагащ здравословни алтернативи на традиционни български и чуждестранни „fast foods“ храни изцяло приготвени от растителни продукти. Целта ни е да предложим заместители на месни и животински продукти, който не само не отстъпват, но и превъзхождат класическите такива по вкус, питателност и съдържание на жизненоважни хранителни елементи.
http://mixofigs.bg
lavandaАко искате да хапнете навън и обичате продуктите на Моята Ферма, имаме предложение за Вас.Продуктите на Моята Ферма вече може да откриете и вРесторант Lavanda. Ресторантът се намира на улица „Цар Иван Шишман“ 12 и предлага ново, съвременно усещане на своите посетители. Уникалният интериор, направен с много изтънченост и вкус, съчетава модерни елементи, красиво интегрирани в запазени старинни мебели-антики.Кухнята на Lavanda е европейска, като менюто в ресторанта се сменя заедно със сезона. Храната е приготвена с много внимание и усет, като целта е да бъде разпознат всеки един продукт в поднесеното ястие. Освен с безкомпромисното качество във всичко, Lavanda ще ви спечели и с приятелското си отношение.Работно време: пон-съб от 12:30 до 23:00, неделя: 12:30-17:00 часа
тел. 088 224 9740
e-mail:lavanda.sofia@abv.bg
OneForAll ClubOneForAll Club e еко-система от компании и институции, целяща да реши социални проблеми чрез успешния бизнес. Чрез стратегически партньорства в областта на корпоративната филантропия OneForAll Club изгражда среда, където на всеки буден гражданин му се предоставят нови възможности за изява. OneForAll Club е платформа, където всеки може да реално да въздейства и да събира дарители последователи. Потенциалът на тези сдружения от съмишленици е да се превърнат в една демократична социална мрежа, основаваща се на доверие и реципрочност.

gotvachГотвач.бге водещ портал за готварски рецепти, здравословно хранене, полезни храни, диети, отслабване и др. НаГотвач.бгще намерите хиляди авторски статии от хранителния бранш. Информационна енциклопедия за всички продукти, витамини и минерали, техните функции и ползи, хранене при здравословни проблеми, кулинарни съвети и още много. Всичкиготварски рецептипринадлежат на потребителите на сайта и нашите автори. Тук ще намерите оригиналниготварски рецептисъс снимки от българската и чуждестранна кухня.

http://gotvach.bg